Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7535939 www.bgdnes.bg

Солтарийски е под чехъл

Люта ревност във финала на шоуто на Слави

Съпругата му Аделина го следи на участия, снима се в негов клип

Никак не му е лесно на певеца в "Шоуто на Слави" Борис Солтарийски. Неговата половинка Аделина го следи изкъсо. От ревност, че около него постоянно се навъртат млади фенки, брюнетката го придружава по време на всичките му участия. Освен това именно тя се снима в неговия най-нов клип, а не някоя сексапилна балерина. Аделина не се притеснява да демонстрира дори в социалните мрежи, че Борето е мъж под чехъл. Тя често му отправя закачливи послания да не се оглежда в други жени и че никога няма да има друга освен нея. Дългокраката хубавица е силно притеснена от постоянните обяснения в любов, които мъжът й получава от фенки.

В началото на годината се появиха слухове за развод в семейството. Г-жа Солтарийска се разсъблича без притеснение пред обективите на „тоя и на оня“. Борис няколко пъти й показа, че не одобрява фриволното й поведение. Той дори стана обект на подигравки на тема как всички са виждали жена му по бански. Аделина подобри външния си вид още повече, като сложи силикон. След цяла поредица от селфита, на които мацето едва прикрива новите си придобивки, тя ограничи провокативните снимки. Музикантът от "Шоуто на Слави" е предупредил половинката си да спре с палавите фотоси, защото не е съгласен с неприличните предложения, които тя получава в социалните мрежи.

Двамата бързо преодоляха кризата и оттогава са неразделни.

"С Борис сме заедно, не сме се разделяли", лаконична бе съпругата на музиканта преди месец. Борис Солтарийски и Аделина се запознаха именно в шоуто на Слави, където тя също работеше. Не е тайна, че брюнетката е любимка на Трифонов още от годините, когато се появи на кастинг за проекта му "Умна и красива". Дългия толкова я харесва, че я взе на работа и дори тръгнаха слухове за любовна афера между двамата. Факт е, че вкусовете за жени на Слави и Солтарийски напълно съвпадат. Те имаха и друго общо гадже - Мартина Огнянова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама