Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7540311 www.bgdnes.bg

Анелия с ЧРД в нова къща

Певицата вдигна палат в Бояна

Кани гости за първи път

Пищно парти за рождения си ден спретна певицата Анелия. Тя покани гости за първи път в новия си дом, който построи в полите на Витоша.


Сред присъстващите от чалга бранша бе единствено колежката й Десислава. Двете са изключително близки напоследък, а Деси дори сподели наскоро, че разчита на дружката си да гледа малкия Борис, когато имала неотложни ангажименти. От своя страна Анелия не крие, че няма приятелки колежки. През годините на сцената певицата така и не е свикнала със завистта в гилдията и затова предпочита да стои далеч от колежките си.
Вместо в скъп ресторант бившата на Коко Динев предпочете да събере повече от 20 гости в просторния двор на къщата си. Тя превърна личния си празник в удобен повод да покаже на всичките си близки така дългоочаквания й мечтан дом.

Реклама


Анелия купи парцела още през 2014 година, но строежът на къщата се забави. Певицата имаше проблеми с некоректни майстори. Освен това скъпият й дом струвал много повече от очакваното. Певицата работи здраво в последните години и не отказваше участия, за да инвестира всичко в постройката. Дори снима последния си клип именно в дома си, за да спести някой лев, издават от нейни близки.


В крайна сметка строежът е напълно завършен, а в палата всички мебели са по поръчка. Анелия се радва и на огромен двор с басейн. Наела е и специална фирма за поддръжката на зелените площи. Певицата е много доволна от резултата и най-вече от факта, че е направила всичко сама, без да разчита нито на Коко Динев, нито на друг любовник. Браво!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама