Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7540514 www.bgdnes.bg

Красавица призна, че свила 26 бона

Красавица, дългогодишна безупречна служителка в офиса на куриерската фирма в Козлодуй, призна, че е свила повече от 26 бона.

Моника Вълковска прие споразумение с прокуратурата за присвоените 26 544.92 лева. 28-годишната жена се размина с по-тежка присъда, тъй като до този момент не е осъждана за други престъпления.

Реклама

Моника взела пари от касовата наличност на два пъти, става ясно от документите по делото. По-сериозната сума в размер на 24 294,72 лева тя е присвоила през ноември 2018 година. Впоследствие от средата на февруари до март тази година е взела още 2250,20 лева. Тогава обаче липсите били усетени и при ревизия на обекта е установена и предходната кражба.

С подписаното споразумение младата жена е наказана със задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от шест месеца с периодичност на подписване два пъти седмично и задължителни периодични срещи с пробационен служител за същия период. Споразумението е одобрено от съда и има тежест на влязла в сила присъда, като не подлежи на обжалване.

Моника Вълковска имала репутация на перфектен служител

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама