Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7546940 www.bgdnes.bg

Кичка купи къща на щерка си

Певицата взе палат на палавата Кристи

Къща за няколкостотин хиляди долара купи Кичка Бодурова на дъщеря си Кристи. Изпълнителката, която от години живее отвъд Океана, реши да даде тласък на щерка си към самостоятелния живот.

Палатът се намира в Лас Вегас, където Кичка живее. Имението разполага с няколко спални. Интериорът е по вкуса на Кристи. Всичко в къщата е от мрамор. Има и огромен двор с басейн.

Реклама

Дъщерята на Кичка загърби скандалния начин на живот. До преди година тя провокираше през ден мрежата с голите си снимки. На показ редовно бяха силиконовите й бомби.

Кристи тотално се промени напоследък. Наскоро палавата щерка на Кичка завърши курс за учителка. И е твърдо решена да се занимава в тази сфера. Кристи дори успява да си намери работа. Именно заради това през лятото силиконката няма да се прибере в България.

"Подготвя се да започне нова работа. Завърши журналистика, но ще се изявява като учителка. Изкара курс и скоро ще упражнява тази професия", признава нашата именита певица.

За съжаление на Кристи тя ще живее сама в палата, подарен от майка й. Щерката на Бодурова се разделя с дългогодишния си приятел, с когото бяха заедно цели 9 години. В крайна сметка решават да сложат край на отношенията си. Седмици по-късно Кичка решава да зарадва щерка си с палата - като утешение за края на връзката.

Бодурова угажда на всяка прищявка на Кристи. Преди години тя плати силиконовите гърди на щерка си.

"Какво ненормално има едно момиче да си сложи силикон и той да е платен от майка му. В САЩ това е рутинна процедура и повечето ми приятелки имат силиконови бюстове и се гордеят с тях. Това е начин едно момиче да се чувства красиво и да се възхищава от тялото си. Щом се харесва така, никой не може да му попречи. На мен наистина майка ми плати операцията, и то когато завърших колежа предсрочно и когато ме приеха в университета в Лас Вегас с пълна стипендия заради добрите ми оценки", каза преди време глезената Кристи.

Реклама
Реклама
Реклама