Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7550968 www.bgdnes.bg

Сашка Васева ексклузивно: Не се развеждам!

С мъжа ми отпразнувахме 20 години от сватбата и хапнахме рибка, хвали се певицата 

"Лъжа е! С мъжа ми не се развеждаме и няма никаква драма между нас."

Това заяви ексклузивно пред "България Днес" титулуваната фолкпевица Сашка Васева.

През последните дни името й отново беше завъртяно в центрофугата на интригите. Според публикациите бракът й с Христо Бакърджиев приключва, защото променила семейния си статус във фейсбук от "омъжена" на "сложно е". Мълвата гласи още, че съпругът й се изнесъл от семейния дом и Сашка живее само с дъщеря си Христина-Елена и сина Христо-Никола.

Реклама

"Тази измислица дори не е нова, а старина, защото през годините не знам колко пъти са ме развеждали. Някой пак си създава измислици, които, вярвам, не са никак интересни на хората. Трудно ми е да повярвам, че някой се вълнува дали Сашка Васева се развежда, или не", каза още Дупнишката Мадона.

Напук на твърденията, че бракът й приключил, наскоро Сашка и съпругът й отпразнували 20 години от сватбата. "Направихме си много хубаво празненство на 4 юли. Заедно сме малко повече от две десетилетия, защото бяхме заедно няколко месеца преди сватбата. Сега Христо ми направи много хубава изненада. Той знае, че може да ме спечели с вкусна храна, защото съм дегустатор №1 на републиката. Затова от негов приятел капитан успява да намери вкусен калкан, който приготви специално за мен. Това е любимата ми риба и останах много впечатлена. Така че вместо развод, както пишат някои медии, ние празнувахме нашата дълга любов", заяви с усмивка Васева.

Това е третият път, в който семейството е свързвано с разпад от началото на века. След първата подадена молба за развод Васева забременява с второто им дете и молбата е оттеглена. През 2015 г. двамата отново се скарват заради правата над семейната кола и Бакърджиев подаде молба за развод. Но и тогава се размина без приключване на съжителството им. Сашка дори намекна, че може да има трето дете, но фамилията се запази в сегашния им състав.

"Чувствам се добре, макар че продължавам да имам проблеми с очите. Лекарите ме отписаха, че някога ще прогледна, но аз продължавам да вярвам в чудото. Не губя надежда в нито един момент", заключи философски за живота изпълнителката, която изгря в зората на българската чалга.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама