Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7551034 www.bgdnes.bg

Крокодила стана дядо

Дъщерята на Емил Милев – Габриела, роди близнаци, първото получи името на дядо си

Дядо на Емил и Симеон стана кримигероят Крокодила. По-големият от двамата близнаци взе името му, научи "България Днес".

Реклама

Емил-младши се появява на бял свят на 28 юни в 8,53 часа сутринта. Изпреварва с точно две минути своето братче Симеон, което пък се ражда в 8,55 часа и е кръстено на татко си.

Малкият Емил превъзхожда братчето си не само с това, че е роден първи, но и по размери. Бебчето тежи точно 2,4 кг и е с цели 150 грама по-голямо от Симеон. Адашът на Крокодила е и по-дълъг. Емил- младши е 49 см, докато братчето му е с два сантиметра по-малко.

Щастливите родители нямаха търпение да направят първите снимки на синовете си, за да ги споделят със своите приятели в социалните мрежи. Още в родилния дом бебоците бяха фотографирани и показани на аудиторията. Новите членове на семейство Милеви умилиха потребителите на фейсбук и стотици коментари и сърчица заваляха под кадрите.

На една от снимките се вижда и щастливата баба Марияна Павлова, съпруга на Емил Милев-Крокодила, която е гушнала едно от близначетата.

"Бабата да се готви да помага", побързаха да я предупредят приятелите й за тежката работа по отглеждането на близнаци.

От суеверие дълго време дългокраката хубавица Габриела криеше новината, че очаква бебе. Преди бременността си тя редовно радваше приятелите си от мъжки пол с предизвикателни снимки в оскъдно облекло. Изведнъж атрактивната брюнетка започна да носи все по-широки дрехи и небрежно да крие коремчето си. Така тя бързо бе разкрита от своите приятели, че ще става майка.

Реклама

Няколко месеца по-късно Габриела сподели и новината, че чака не един, а двама наследници накуп. Осмели се да разкрие и че двете бебчета са момченца.

Габриела е по-голямата от двете дъщери на Емил Милев-Крокодила. Новият дядо в момента е в затвора и не е ясно кога ще може да се срещне за първи път с внучетата си.

Преди месец той бе сурово наказан от апелативните спецмагистрати. Крокодила бе осъден на 17 години и половина затвор за ръководене на престъпна група, извършила четири грабежа, отвличания и опит за убийство на полицай.

Година по-рано по същите обвинения Милев бе оправдан и бе на косъм да напусне затвора. Вместо да се прибере тогава у дома, той бе скоростно върнат зад решетките и се сдоби с ново обвинение. След 10-годишно разследване прокуратурата вкара в спецсъда случай с грабеж на близо 200 000 лева от магазин "Била" на ул. "Софийски герой" в столичния жк "Хиподрума".

Милев е добре познат както в ъндърграунд средите, така и сред съдиите и прокурорите от специализираните органи на съдебната власт и охранителите в ареста. Освен като професионален автокрадец той е известен и като редовен жалбоподател по дела срещу магистратите, които внасят обвинителни актове и гледат делата срещу него. Според запознати Емил Милев води над 500 дела срещу своите врагове. Екзотичният вид и облеклото, с което Кроки се появява в залата на спецсъда, също неведнъж са ставали повод за коментар, а и за наказания от страна на управата на затвора.

Реклама
Реклама
Реклама