Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7551054 www.bgdnes.bg

Коцето и Тони Стораро запиват за дует

Фолккаймакът се събра на купон 

Наборите поляха 20-годишно приятелство, шегуват се с деца и внуци 

"Ние сме набори, но той отглежда деца, а аз внук."

Така Тони Стораро се пошегува с колегата си Константин, с когото спретнаха щуро парти по повод 20-ата годишнина от приятелството си. 42-годишните изпълнители събраха най-близките си приятели от фолкгилдията, за да попеят, попият и да се забавляват до сутринта. Стораро има двама големи синове, също певци - Фики и Емрах, като по-големият го дари с внуче, което е кръстено на дядо си. Коцето е горд баща на момиче и момче, които още са малки и са далеч от музикалната сцена.

Двамата певци признаха, че им отнело две десетилетия, за да запишат съвместна песен и го правят едва сега. Тони написал музиката на песента и я подготвял за самостоятелен сингъл, но се засекли с Коцето в студиото, той я харесал много и така се осъществила отколешната им закана да се съберат за общ проект. Събрали една камара плеймейтки за клипа - Жанета Осипова, Нора Недкова, Ана-Мария Чернева, Михаела Тодорова, Александра Мешева... И хитът се получил.

Реклама

"Планирахме този дует от години насам, но все нещо се случваше. Или не ни харесваше предложената песен, или пък текстът. Сега обаче сме убедени в успеха на избора си за песен и резултатите вече са налице. Парчето наистина се харесва много, а всички диджеи го определят като хита на лятото", признават многогодишните приятели.

Константин взел организацията на клипа в свои ръце и осигурил терен - неговия дом. Режисьорът Люси Иларионов и екипът му пък се погрижили до двамата титани на попфолка да има достатъчно красиви жени, като поканили най-актуалните плеймейтки и едни от най-горещите изкусителки в момента - Жанета Осипова, Нора Недкова, Ана-Мария Чернева, Михаела Тодорова, Александра Мешева... Въпреки това по сценарий главният герой има очи само за една. В нейната роля влиза певицата Лияна. Снимките се състояли на 20 май, като започнали от следобед и продължили до полунощ, когато цялата група се преместила да празнува имения ден на домакина в неговата дискотека.

Купонът преди няколко дни за годишнината преминава по всички неписани чалга правила. Масите се отрупват с квалитетен алкохол, като Коцето и Стораро вдигат прочувствена наздравица. И следва сериозно запиване, което никога не е пречело на Константин да се изявява на музикалната сцена. Появяват се и задължителните момчета с барабанчета, които внасят допълнителен колорит в цялото представление. Кръшни моми вият снаги пред чалгаджиите, млади момци стягат мускули за селфи с фолклюбимците си, а салфетките летят като бели гълъби в чалга заведението. Публиката е в екстаз, а сеизмолозите отчитат леки земни трусове от мощните танци в сърцето на Студентски град.

"Ознаменувахме създаването на тази песен с купон и се надявам пътят й така да продължи - да е част от всяко лятно парти. Вложихме много сърце в създаването й, надявам се хората да го усетят и да я харесат", сподели Тони Стораро.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама