Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7551070 www.bgdnes.bg

Най-скандалните изневери

ВИП връзки скъсани заради кръшкане 

Футболисти и чалгари замесени в нагоните 

Валери Божинов отново е единак в любовта!

Дългогодишната му приятелка Биляна Дол сложи край на връзката им. Като причина за разлъката тя изтъкна изневери от страна на футболиста.

"Бях с него в паданията и по пътя обратно към върха... и в Китай бях с него... Но очевидно това не беше достатъчно и нагоните му се оказаха по-силни... Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, но неговият инстинкт и необходимостта да го задоволи ме нарани като жена. Пожелавам му щастие в живота, но вече няма да намери друга жена като Биляна Дол, която да го обича и подкрепя безусловно", заяви прочувствено сръбкинята и се превърна в поредната бивша на Божинов.

Реклама

Неумението му да си контролира нагона през годините е пословично, като десетки родни красавици бяха свързвани с него. Всичко започна от Алисия, която роди първото му дете - Валери-младши. С Николета Лозанова стигнаха до брак и тя също му роди дете - Никол. Любопитното е, че и двете имаха връзка с друг футболист - Ники Михайлов. Така се роди вицът, че Валери прави бебета, а Ники му ги гледа.

Апетитът на Божинов за креватни приключения с хубавици лъсна в една емблематична ситуация. Той се опита да свали блондинката Бояна Генова с култовата реплика "Малко коте, секс има ли?".

"Не мисля, че съм направил нещо лошо, че съм написал на някое момиче "малко коте". Аз съм свободен човек. Да, излезе този чат с въпросното момиче, но аз не съм я обидил. Надали има човек, който ще каже, че "малко коте" е нещо лошо. Не виждам скандал в цялата тази история, затова и толкова се забавлявам", коментира преди време Божинов.

Неговото име беше свързано и с популярната плеймейтка Моника Валериева. Заговори се, че двамата имат връзка, докато той е с Николета, но категорично доказателство така и не се появи.

"Не съм била интимна с него. Той потърси комуникация с мен, след като е бил разделен с жена си. С нея също вече нямам никакви отношения. В началото, когато тя ме нападаше, аз й отговарях. Сега нямам вражда с нея. А с Валери, който си е много хубав като мъж, не ми допадна комуникацията", коментира Валериева.

Един от последните примери за раздяла заради обвинения в изневяра е покрай фолкпевицата Кали.

Реклама

"Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна страна. Тя имаше връзка с друг мъж преди нашата окончателна раздяла. Кали е тази, която ме заряза и сложи край на връзката ни", призна ексклузивно пред "България Днес" бившата половинка на фолкпевицата - Владимир.

Появи се информация, че изпълнителката е намерила нова любов в лицето на 15 години по-младия от нея Анастас от Асеновград. Новата двойка била забелязвана както в Асеновград, така и в Пловдив. Новият мъж до Кали не е известна личност. За него се знае, че е финансово стабилен. Личи си и от факта, че карал едни от най-скъпите автомобили в района и харчел доста в нощни заведения. Владимир бил научил за изневярата на Кали от техни общи познати.

Преди това Кали също призна, че с Владимир са поели в различни посоки. "Това не е първата ни раздяла - имаме няколко с него през годините. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции. Много любов имаше между нас. Това е типичен пример за "обичаме се, но не можем да бъдем заедно", разказа тогава изпълнителката. Кали споделя, че причината за тяхната раздяла е липсата на доверие, и уточнява, че това е нейната гледна точка.

За изневери, макар и не потвърдено, се заговори и при раздялата на Християн Гущеров и фолкпевицата Мария. "Да, развеждам се с Мария! Бракът ни приключи. "Мария не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави", коментира първо и единствено пред "България Днес" Гущеров, без да навлиза в подробности. Но в публичното пространство се появиха предположения, че Мара Отварачката е кръшнала, докато официално е била омъжена за Гущеров.

Изневери слагат край и на емблематичната връзка между фолкизпълнителите Райна и Константин. Преди години тя призна, че е заложила капан на експоловинката си, за да разбере със сигурност дали той й изневерява. "Оказа се, че в него се хванаха повече мишки, отколкото очаквах", пошегува се чалгарката. "Той е имал паралелни отношения и с други момичета, не само с мен", каза още санданчанката.

Райна заяви, че в момента, в който е разбрала със сигурност, че гаджето й кръшка, го оставила. "Останах много засегната от това нещо, много бях разочарована. През тези пет години съм имала много силни чувства към него. Това беше и голямата мотивация да си тръгна и след това да не страдам за този човек", завърши пилето на попфолка.

Реклама
Реклама
Реклама