Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7551087 www.bgdnes.bg

Адреналинка заби богат италианец

Тунингованата ексадреналинка Радинела Чушева е с ново гадже.

След края на кариерата й в "Господари на ефира" Ради промени драстично визията си и това й помогна да сгащи богато гадже. Според слуховете той е италианец и е със солидна банкова сметка. Двойката има обща снимка от Монте Карло, където самият любовник води нашенката. Радинела не оповестява публично взаимоотношенията си и остава мистерия дали връзката им е продължителна, или е само мимолетно увлечение.

Чушева не спира да пътува, но не е ясно по какъв начин финансира пътешествията си. Адреналинката вече отдавна не е част от "Господарите". Красавицата обикаля Европа, а с нея винаги има доброжелател, който да я щракне в секси поза.

Факт е, че танцьорката мечтае за лъскав живот и прави всичко възможно, за да си го подсигури. Ради тунингова тялото си, като увеличи драстично бюста си, а според запознати е пипнала дори и дупето си. Джуките на знойната красавица също са напомпани. Въпреки целия сексапил, който струи от всичките профили в социалните мрежи на софиянката, тя събира едва по няколко харесвания на снимка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама