Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7551099 www.bgdnes.bg

Ками Тодорова щастлива с млад мъж

Имам си любовник, но не говоря по темата, казва певицата

Неостаряващата Камелия Тодорова е щастлива в прегръдките на млад мъж! Това видя "България Днес" от публикувани кадри в профила на изпълнителката. "Дали съм влюбена? Всички това ме питат. Да, имам си някой, в когото съм влюбена, но не казвам кой е. И това си е моят живот. Не за друго, хората с които аз контактувам, те не искат да са в обществения живот. Имам си любовник, но защо трябва да казвам кой е той", смее се изпълнителката на вечния хит "Не ме гледай така, момче".

Цяло лято красивата Кеми ще се отдаде на почивка с книга в ръка. Не е тайна, че любимото й четиво е езотериката. "Прочела съм много книги на тази тема. Впечатли ме най-вече "Пътят на душата", защото категорично вярвам в преражданията. И честно казано, съм имала възможност да се убедя във всичко това", споделя певицата. В годините тя старателно е проучила миналите си идвания на земята. Камелия научила историята на душата си през 90-те години, но още като дете си спомнила за едно свое прераждане. Случило се, когато със семейството й били на гости в Радомир. Тогава един ден тя отишла на кино с баща си и гледали филм на Джоузеф Лаузли.

"Там има ферми, сено и други атрибути, но къщата беше доста различна от нашата. Аз казах на баща ми, че съм живяла в такава къща а той ми отговори: "Да, когато си била англичанка, сигурно". Ходихме след това да питаме един човек, който се занимаваше с прераждания, и той каза, че е нормално да имам неосъзнат спомен от предишен живот, каза Ками. Тя винаги е вярвала в прераждането, тъй като от дете се чувствала по-различна от другите момичета. Искала да бъде момче и почнала да играе с кукли чак на 11 години. Чак през 90-те години вече известна джаз певицата намерила твърдо потвърждение за усещането, че в минали животи е била мъж. "Научих го от човек, който можеше да гледа, че от 14 прераждания девет са ми като мъж. И нито едно от преражданията ми не е тук, в България. Всичко, което този човек ми каза, се сбъдна", казва с днешна дата Камелия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама