Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7552533 www.bgdnes.bg

Бодуров в немилост

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е в немилост след пререкание с треньорския щаб и по-специално Люпко Петрович, упорито се говори на "Армията". Защитникът бе изваден от групата на "червените" за мача с черногорския "Титоград" и пропусна победата с 4:0. Официалната причина е, че Бодуров е изостанал от подготовката спрямо останалите си съотборници, тъй като пропусна края на миналия сезон заради контузия. А неофициалната, че се е изрепчил на треньорите по време на тренировка на отбора.

33-годишният национал е приел тежко решението да бъде изваден от групата в първия мач за сезона, като дори се заговори, че иска среща с Гриша Ганчев и може да напусне клуба. Засега такива крайни мерки не се планират, но на този етап Бодуров трудно може да се надява на титулярно място. В негово отсъствие като централни защитници действаха Нуно Томаш и Пламен Гълъбов, които допуснаха няколко грешки. За реванша срещу "Титоград" се завръща и Божидар Чорбаджийски, който пропусна първия мач заради наказание. 

"Има футболисти, които пропуснаха част от подготовката - коментира треньорът на ЦСКА Добри Митов. - Бодуров е част от тях. Когато придобие нужната форма, тогава ще влезе да играе. Разчитаме на Бодуров. Питайте него как е приел решението. Той е професионалист и получава заплата да е тук и да работи. Не очаквайте много промени, но ще има. Всеки ще получи своя шанс."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама