Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7554754 www.bgdnes.bg

Скандал! Дара пребива трима (СНИМКИ+ВИДЕО)

Скандал с певицата Дара! Младата изпълнителка се забърка в ожесточено меле с трима мъже, между които цветнокож здравеняк. Неприятният инцидент се е разиграл преди дни на един от известните столични тенис кортове, разказват свидетели, заснели кръвопролитието.

За щастие на младото момиче тя се е отървала без сериозни наранявания. Не така, обаче, стоят нещата при тъмнокожото момче, което явно е студент в България. Вероятно подценил крехката и нежна българка, младежът опитал с лош поглед и на английски да се разбере с Дараи да не се стига до физически конфликт.

Реклама

Съвсем неочаквано за него, Дара го нападнала с мощни крошета и дори успяла да го свали на земята. Без да губи време, фаталната брюнетка го рита в главата с все сила и слага точка на спора между двамата.

Дали непознатият за обществото младеж е решил да сваля родната хитова изпълнителка или двамата са имали любовен романс в миналото и е дошло време за разчистване на сметки не става ясно. Нито дали причината за физическата саморазправа е друга. Засега нито звездата от "Вирджиния рекърдс", нито пребитият чужденец са говорили по темата.

Но с това не приключва сагата. Двама приятели на жертвата се впускат да му помогнат. Инстинктът им за самосъхранение се оказва доста измамен и те също попадат под ударите на обезумялата певица. Крошета, ритници и ругатни отнасят и тримата.

Свидетели на масовия въргал разказват, че никога преди не са виждали изгрялата в музикалното риалити Х фактор звезда в толкова кървава ситуация. "Знаем, че тя е изключително емоционална и темпераментна, но да разхвърля трима здравеняци насред София посред бял ден и никой да не може да й се противопостави - никога", шокирани са млади момчета, видяли с очите си същинската касапница.

За радост на почитателите на Дара бойните сцени се развиват в новия клип на певицата към летния й хит "Дарби". Като първокласен екшън герой, чиито супер сили са гъвкавост, опасен чар и смело сърце се изявява изпълнителката във видеото към новия й сингъл.

Реклама

Сюжетът я забърква в екстремно преследване на банда момчета, състезание между влак и чисто нов Mustang GT, и бойна хореография на тенис корт. Всички тези опасни каскади певицата изпълнява без дубльор.

Въпреки рекордно високите температури, които съпътстват целия снимачен процес, десетки фенове на чаровната изпълнителка се събират около състезателното трасе на тенис клуб в сърцето на столицата и не спират да скандират името й.

Подвизите на Дара се пренасят и на територията на луксозен магазин за мебели, чиито интериор е пренареден до неузнаваемост за целите на видеоклипа, който преминава изцяло под режисурата на Виктор Антонов - Рик. В рамките на един ден са заснети два клипа - към българската и английската версия на песента, които излизат едновременно. По английската версия на парчето ще работят екипи във Великобритания, Германия, Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Гърция, Румъния.

Тракът се ражда в студиото на "Вирджиния Рекърдс", където певицата за втори път след "My Time" се събира да твори с румънския продуцент Monoir. За няколко часа двамата създават парчето, а само след няколко дни изпълнителката пише и български текст заедно с хип-хоп дуото Павел и Венци Венц.

Дарби е псевдонимът, който феновете дават на Дара още по време на участието й в X Фактор. Събирателният образ между нашето момиче и най-популярната кукла в света е алтернатива на всичко бонбонесто и сладникаво. Дарби умее да пише песни, познава силата на гласа си и на сцена я използва като масово оръжие за добро настроение.

Реклама
Реклама
Реклама