Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7555712 www.bgdnes.bg

Алисия и Николета се сдобриха

Бившите жени на Валери Божинов станаха дружки

Алисия и Николета Лозанова потушиха войната помежду си! Певицата и плеймейтката заровиха томахавките след дълги години вражда, научи "България Днес".

Няма и помен от скандалите и разправиите, които двете си спретваха, щом се видят очи в очи.

Бившите изгори на Валери Божинов и Ники Михайлов вече са си първи дружки. Бръмчалките наскоро купонясваха заедно по морето.

Реклама

НиЛо бе в шумна и голяма компания. След като стана ясно, че няма как да отиде повече на почивка през лятото с избраника си Ники Михайлов, тя реши да разпуска на българското море.

Алисия бе само по женски. Певицата купонясва с бившата на Благой Георгиев - Христина Витанова.

Силиконките се засичат в нощното заведение. След прегръдка те си разменят мили думи, разкриват пред вестника свидетели на срещата.

Алисия и Николета загърбват войната заради бащата на децата им. От дълги години Валери се надяваше бившите му жени да сложат край на враждата си.

"Крайно време е Алисия и Николета да се помирят", каза преди време Божинов.

И ето, че надеждите на футболиста се сбъдват.

След куп разговори с двете си бивши жени той успява да ги сдобри. Божинов изтъква, че те са големи жени и всяка една трябва да превъзмогне егото си. Валери изтъква, че е важно децата да не стават свидетели на скандали, каквито е имало в миналото.

Силиконките редовно разменят ласкави и мили думи в социалните мрежи под профилите на наследниците им. Николета постоянно засипва с хвалби сина на Алисия и Божинов. Певицата не остава по-назад. Изпълнителката на "Карамел" нарича щерката на Николета "красавица" и "принцеса".

Реклама
Реклама
Реклама