Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7555781 www.bgdnes.bg

Първо стреляй, после питай

"Ченге под наем" със свежото присъствие на кечиста Дейв Батиста 

Най-заетата холивудска звезда в последните години не беше нито Леонардо ди Каприо, нито Брад Пит. Един кечист превзе киното и натрупа невероятна слава, богатство и фен база. Чували сте за него - а със сигурност и вече сте го гледали - Скалата.

Опит за подобен транзит прави и неговият колега от ринга Дейв Батиста. Двуметровият звяр с тегло над 130 кг и нечовешка мускулна маса е звездата в новата комедия по кината, чиято премиера е този петък, 12 юли.

Реклама

"Ченге под наем" ни запознава със Стю (Кумейл Нанджиани) - кротък служител в спортен магазин, който кара "Юбер" (мрежа от частни таксита - б. р.), за да изкара достатъчно пари и да инвестира в бизнеса на момичето на мечтите си. Той е готов да направи всичко, за да запази петзвездния си рейтинг в "Юбер", чрез който привлича нови клиенти.

Вик (Дейв Батиста - "Пазители на Галактиката", "Отмъстителите: Краят", "Блейд Рънър: 2049") е кораво ченге. Алергичен към дългите разговори и технологиите, Вик лесно се пали и бързо дърпа спусъка - идеалната комбинация за едно ченге!

Един ден, напускайки лекарския кабинет след операция за корекция на зрението, Вик получава гореща следа за местонахождението на опасен наркопласьор, отговорен за смъртта на партньорката му. Със замъглено от операцията зрение, Вик е принуден да повика "Юбер" и познайте кой се отзовава? Ще може ли тази странна двойка да преодолее разногласията си и да залови един брутален престъпник? Смехът, абсурдните ситуации и експлозиите са повече от гарантирани - вече знаете какво може да очаквате от лентата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама