Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7555921 www.bgdnes.bg

"Ружомберок" се предаде

"Левски" вече е преминал във втория квалификационен кръг на Лига Европа! Това смята съперникът на "сините" "Ружомберок" след първата среща, играна в Словакия. Отборът на Петър Хубчев показа много силна игра и победи с 2:0 с голове на Давиде Мариани и Паулиньо. Това бе първи успех за "Левски" като гост в Европа от 9 години насам.

Треньорът на словашкия "Ружомберок" Ян Хаспра призна, че неговият тим съвсем заслужено е загубил.

Реклама

"Феновете на нашия тим видяха един хубав мач за началото на сезона. Победителят спечели заслужено. Влязохме по отличен начин в мача, момчетата наложиха териториално превъзходство, докато не падна първият гол, който ни изненада. Вторият гол беше истински нокаут за нас. Опонентът не ни позволи никакви шансове и игра по-добре. При 0:2 изходът от срещата на практика беше решен", коментира , коментира 50-годишният специалист. На различно мнение е българският му колега Петър Хубчев. Наставникът на "сините" предупреди, че все още не всичко е решено и не бива да се допуска подценяване на "Герена" идния четвъртък.

"Бяхме по-добри като отбор. Това беше най-важното. В точния момент вкарахме втория гол. Може би това ги смути. Всеки искаше да помогне на другия. Разбира се, че има какво да подобряваме, но това е на този етап. Продължавам да съм притеснен. Постигнахме добър резултат и подвиквах на няколко пъти да не се отпускаме накрая и да не допускаме евтин гол. Двубоят не е решен", коментира Хубчев след успеха.

"Отбори като ЦСКА и Левски живеят благодарение на феновете. Който и да стои тук, те ще бъдат на стадиона. Няма защо да ги величая. Съжалявам, че тези хора няма да ги има на реванша. От това съм притеснен най-много", добави треньорът за наказанието на "сините" да играят без публика в реванша.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама