Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7556135 www.bgdnes.bg

Маша самотна на плажа

Мария Шарапова е самотна на плажа. Бившата №1 в тениса отмаря в Италия, след като бързо приключи участието си на турнира "Уимбълдън". Рускинята се отказа още в първия кръг заради контузия.

Сега Маша е на море по каменистите италиански брегове и показа секси форми в червен бански. Бившето гадже на Григор Димитров все още не е хванала почти никакъв тен и усилено се пече на слънце. Шарапова не изглежда особено щастлива, дори напротив - рускинята е намусена и гледа лошо на плажа. Маша очевидно скучае, тъй като е без голяма компания и мъж.

Нейният приятел Александър Гилкс този път не я придружава, което поражда въпроси дали няма криза в отношенията им. Милионерът, който се занимава с продажба на произведения на изкуството, този път е останал в дома си в САЩ. Самичка на плажа, Шарапова вероятно обмисля много важно решение. Заради честите контузии напоследък има голяма вероятност рускинята да се откаже от тениса. Тя така и не успя да си върне формата отпреди наказанието за допинг. Бившата щ1 все повече мисли за семейство и деца. "Най-лесното нещо за мен би било да се отдам на другите неща и да спра да страдам - коментира Шарапова. - Винаги съм мечтала да имам семейство и деца, но съм сигурна, че когато се случи, няма да се върна повече към професионалния тенис."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама