Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7557314 www.bgdnes.bg

Журналистка гласена за плеймейтка

Само една е наблъскана с много силикон

Палавата Лиана се съблече още при представянето си

Журналистка е фаворитка за титлата "Мис Плеймейт". Новата реколта бе представена на грандиозно парти в столичен клуб.

Палавата Лиана обра овациите и стана основна претендентка за короната, чек за 20 бона и чисто нова кола.

Реклама

Учещата журналистка красавица още с появяването си на сцената се съблече. Без капка свян Лиана свали с танц коженото си яке и остана само по парфюм. Тя няма силикон, но за сметка на това дупето й е сочно като праскова. Лиана няма никакви корекции.

"Като малка исках да стана полицайка - спомня си плеймейтката. - Вече гледам в друга насока. Искам да се развия в сферата на журналистиката", каза още устата брюнетка.

Тя е категорична, че участието в конкурса няма да й повлияе негативно. Дори напротив. Може да намери работа като журналист по-лесно.

От 12-те претендентки малцина от тях имат корекции по лицето и тялото си. Повечето са естествени хубавици и надарени с форми, дадени им от Господ.

Не такъв е случаят с Милица Минчева. Пищната мадама е наблъскана с 510 кубика във всяка пазва. Ако не може да си представите колко е това, ние ще ви помогнем. За справка Николета Лозанова има "скромните" 375 кубика. Именно НиЛо е моделът за подражание на Милица.

Реклама

"Харесам я като излъчване и поведение. Бих искала да съм като нея", разкри силиконовата бомба, която работи като маникюристка.

Плеймейтките без притеснение признават, че обичат да правят секс на нестандартни места. Повечето имат зад гърба си авантюри в асансьор.

"Тръпката е съвсем различна - откровени са плеймейтките.

Една от кандидатките има поразителна прилика с певицата Андреа. Михаела Тодорова е като две капки вода в лицето с половинката на Кобрата. Също така е и блондинка, което още повече увеличава факта да бъде сбъркана с фолкдивата.

"Парите не ме вълнуват - разкрива русото изкушение. - Никога не знам колко имам в себе си. Все пак е добре мъжът ми да е заможен. Ще му падне самочувствието, ако аз го издържам", добавя с усмивка на устата копието на Андреа.

Реклама
Реклама
Реклама