Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7560591 www.bgdnes.bg

Секси мацка води в Разград Дан Битон

Новото попълнение на "Лудогорец" показа израелската хубавица Сара

Новата звезда на "Лудогорец" Дан Битон донесе със себе си не само големи надежди за нови успехи на шампионите, но и невероятна красавица.

Израелският супермодел Сарит Елбаз ще дефилира из улиците в Разград през следващите няколко години. Тъмнокосата хубавица слага в малкия си джоб всички останали футболни половинки. Двамата с Дан Битон са заедно повече от четири години. Сара, както е галеното име на израелката, ще се пренесе да живее постоянно в България. През последните няколко години тя беше неизменно до своя любим във всичките клубове, където игра.

Реклама

Дан Битон беше привлечен през лятото. "Лудогорец" плати колосалната за българските стандарти трансферна сума от 1,25 млн. евро. 23-годишният плеймейкър беше звездата на израелския тим "Ашдод". През последните три сезона той се превърна в ключов играч и направи над 100 мача за клуба.

Полузащитникът е предпочел българската оферта заради възможността да играе в Шампионската лига. Ако успее да покаже силни игри, неговата стойност ще скочи многократно и той ще има отлична възможност да бъде трансфериран в западноевропейски клуб.

Половинката на футболиста Сара внимателно е проучила България преди заминаването. Тя планира да опознае страната в свободното време. Красавицата обожава пътуванията. Двамата с Дан прекараха няколко седмици в Тайланд през зимата. По време на екзотичната дестинация израелката показа феноменално тяло из плажовете в азиатския туристически мегаполис.

Компания на двойката ще прави и мъничко бяло померанче, което е само на няколко месеца. Единственото, което ще липса на Сара, са купоните. Хубавицата обожава да си прави бал с маски, в който се включват нейни приятелки и други футболисти. За сметка на това ще има шанса да се развихри със своята кулинарна страст. Миньончето е известна като феноменална майсторка на сладките кремчета.

Сара владее бойни изкуства и умее да ползва огнестрелни оръжия. Те са част от нейната задължителна военна подготовка, която завърши преди две години и половина в своята родина.

Реклама
Реклама
Реклама