Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7561241 www.bgdnes.bg

Есмер не кани Благо за ЧРД на сина им

Хлапето на Джизъса нарича новия на майка си "татко"

Благой Георгиев пропусна рождения ден на сина си Елай, научи "България Днес". Хлапето на Джизъса и бившата му половинка Есмер Омерова навърши три годинки в края на миналата седмица. Благо не е бил поканен от екссъпругата си на купона на хлапето.

След развода отношенията на двамата се влошават. Есмер не иска да чуе и за Благо. Двойката има спорове за отглеждането на сина им, но в крайна сметка се разбират. Благо има право да го вижда, когато си поиска. Въпреки това Омерова не желае бившия си на рождения ден на малкия.

Реклама

Есмер и новият мъж до нея направиха празника на Елай незабравим. Всички гости се бяха издокара с рокли и костюми. Елай също бе облечен официално с детски смокинг.

Двойката засипа с подаръци малчугана. Есмер и половинката й купиха на хлапето две детски колички. Наследникът на Благо веднага подкара новите си придобивки . Елай бе плътно следван от новия на Есмер - Макс Давидов. Треньорът по бокс помогна на малчугана на Благо да се качи в колата и да я управлява. Мачото и за секунда не се отдели от Елай.

Новият на Есмер дори помогна в духането на свещичките на сина на Георгиев. На един от клиповете, които Есмер качи, се чува как малкият Елай нарича новия на майка си "татко".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама