Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7562313 www.bgdnes.bg

Драго Чая играе пред Путин

30 килограма свали водещият заради цирков спектакъл в Москва

Драстично отслабнал е легендарният тв водещ Драгомир Драганов.

Кантарът на шоумена показва цели 30 килограма надолу от обичайното му тегло. Огромната промяна се дължи на строг режим, който Драго Чая спазва вече няколко години. Редовни кръвни тестове и никакво поддаване на изкушения е тайната на успеха според култовия водещ. Няма и помен от двойната му гуша и от солидната тежест, която Драго Чая носи върху себе си в продължение на десетилетие.

Драго има сериозен мотив за драстичното сваляне на килограми, разкри самият той.

Най-активният поддръжник на цирковото изкуство у нас ще вземе участие в грандиозен спектакъл в Москва. Водещият се похвали лично, че е получил официална покана за "100 години руски държавен цирк", което ще се състои през септември в Москва. Министерство на културата на Русия кани именития артист за почетен гост на мащабното представление.

Реклама

"В най-мащабното цирково шоу в историята на Русия на манежа ще се срещнат най-великите руски циркови династии и най-големите звезди на шоу бизнеса начело с Филип Киркоров!", казва самият Драганов.

Като официални гости на спектакъла са поканени президентът на Русия Владимир Путин и най-големите светила в световната циркова индустрия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама