Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7562348 www.bgdnes.bg

Сузанита крие секси кака

Доведената сестра на певицата няма корекции по лицето и тялото, но е топ красавица

Секси кака крие Сузанита. Сестра на скандалната изпълнителка е апетитно парче, видя "България Днес".

Реклама

Каката на Сузанита се казва Александра. Няма нито една корекция по тялото си за разлика от изпълнителката на "Луцифер и Буда". Кака Алекс е естествена красавица.

Александра е доведена сестра на певицата. Рожба е на майката на Сузанита - Шенай, от преден брак. Каката е пълна противоположност на сестра си. Тя не обича нощния живот. Не провокира с голи снимки в социалните мрежи, въпреки че има какво да покаже.

Двете сестри имат прилика най-вече в лицето. Но Александра не се е подлагала на интервенции, както прави Сузанита. Нейното лице е като на ангел.

Сестрата на Сузанита не е известна, защото за разлика от малолетната певица предпочита да заляга над учебниците, вместо да се вихри зад микрофона. В момента Алекс учи в Англия мениджмънт на музикалната индустрия и събитията. Нищо чудно, като го завърши, да поеме ангажиментите на звездното си семейство,

Сузанита и сестра й са много близки. Въпреки че се виждат все по-рядко, двете общуват постоянно. Когато изгря на сцената, Александра не подкрепи Сузанита по начина, по който изглежда.

"На това момиченце аз съм му сменяла памперсите, хранила съм я и съм се грижила за нея. Така че мога да я съдя, колкото искам. Не искам обаче другите да я обиждат. Разберете само, че нейните грешки са си нейни, не на някой друг", казва преди време сексапилната кака на Сузанита.

Реклама
Реклама
Реклама