Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7563380 www.bgdnes.bg

„Технополис” започва изграждането на нов търговски център в Благоевград advertorial icon

Наематели в него ще бъдат магазини за дамскa и мъжка мода, както и за стоки за дома

Днес, 17 юли, започна изграждането на нов търговски център в град Благоевград. Първа копка направиха кметът на общината д-р Атанас Кaмбитов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

Инвеститор в проекта и собственик на терена е веригата за бяла, черна и офис техника „Технополис“. В новия търговски център ще бъдат разположени магазин за дамскa, мъжка и детска мода LC Waikiki и магазин за обзавеждане и декорация на дома JYSK. Като наематели в новия обект, и двете международни вериги ще стъпят за първи път в Благоевград. Търговският център ще се намира до хипермаркет „Технополис“ – Благоевград на ул. „ Св. Димитър Солунски“ № 5. Мястото е удобно и комуникативно, в непосредствена близост до центъра на града, като се обособява голяма търговска зона с разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време.

Новият търговски център в Благоевград се очаква да посрещне първите си клиенти през есента на тази година. Предвиден е безплатен паркинг за посетителите, свързан с този на хипермаркет „Технополис“. За главен изпълнител на проекта е избрана фирма Автострой ООД.

Реклама
Реклама
Реклама