Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7564029 www.bgdnes.bg

Рая и Явор се сдобриха

Двойката дава втори шанс на връзката си

Горещото лято нажежи страстите между Рая Пеева и Явор Бахаров. Този път в положителен смисъл.
Двойката рестартира отношенията помежду им. Ако досега залагаха на скандали, вече се придържат към по-традиционния начин на себеизразяване с целувки, прегръдки и мили думи.
И докато звездата от "Скъпи наследници" Рая Пеева бълва снимки на любовни моменти между двамата, Явор е по-пестелив. В профила на Бахаров снимките с изгората му се броят на пръсти, а през последните месеци дори липсват такива. Едно е сигурно - двамата ще покажат съвсем скоро колко се обичат в ново видео. То ще е към последното парче на Свилен Ноев и "Остава", а Рая и Явор се поцелуваха в морето за клипа на песента. Русокосата актриса пусна кадър от прясно заснетото видео, с което за пореден път демонстрира, че с Явор са заедно и се обичат.
Лятото на двойката е помрачено единствено от пробацията на Явор, която все още не е изтекла и той редовно трябва да се явява за подпис. Бахаров трябва да съобразява отпуските и пътуванията си с датите за подпис.


Припомняме ви, че Явор Бахаров се размина на косъм от затвора. През март тази година актьорът бе арестуван заради среднощен скандал с любимата му Рая, разиграл се в центъра на София. В крайна сметка актьорът се разминава само с 9 месеца пробация с 12-месечен изпитателен срок. Малко преди ареста се оказва, че е изтекла условната му присъда от 2016 г. заради шофиране в нетрезво състояние. Заради краткото разминаване в дните от едното до следващото провинение Явор се спасява от сериозен престой зад решетките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама