Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7564056 www.bgdnes.bg

Мегз става водеща

Ще снимам публицистично предаване, хвали се дизайнерката

Скандалната дизайнерка Мегз е на път отново да смени попрището. След като от дизайнер се преквалифицира като транспортен шеф във фирмата на мъжа си, сега брюнетката си е поставила за цел да стане водеща. Тя имала амбиция да прави публицистично предаване и дори вече преговаряла с телевизии.

"През изминалата година направих собствено риалити, което се превърна в най-хитовия онлайн проект на Нова телевизия. Имаме договор за още една година и още един по-мащабен проект от същия инстаграм тип. Също така обмислям стартирането на мое по-публицистично предаване със социален привкус", горда е Мегз. Тя споделя, че все още не е готова да разкаже за новото си предаване, но ще го направи скоро, като има яснота. Запознати с медийната среда обаче са категорични, че желанието й за предаване може да се случи единствено в интернет, защото засега нито една телевизия не се е съгласила да излъчва подобно шоу.

Реклама

Междувременно преди ден се появи снимка на Каканашева по бански, а феновете й заподозряха, че крие наедряло коремче. Почитателите й веднага изтъкнаха аргументи в подкрепа на теорията за бременността на дизайнерката - "гърдите й са наедрели", "виждат се малки пъпчици по лицето, и аз имах такива", са само част от предположенията. Самата Мегз не отрече, че с гаджето й Румен Рончев работят активно по въпроса за наследник.

"Сама ще разкрия, когато се случи", лаконична е дизайнерката и добавя, че в момента е затрупана с работа и мисли само за ангажиментите си.

"Сигурно бебето ще дойде, като се успокоя малко и си дам почивка", разсъждава брюнетката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама