Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7564061 www.bgdnes.bg

Николета при Божинов във Враца

Има кой да теши Валери

Лозанова замина при бившия си съпруг и скъса отношения с Биляна

Николета Лозанова избра да подкрепи бившия си съпруг Валери Божинов след раздялата му с дългогодишната му приятелка Биляна Дол. Нещо повече! Плеймейтката замина за Враца заедно с общата им дъщеричка Никол, за да го подкрепя и утешава. Новината научи "България Днес" от близки до футболиста хора в града под връх Околчица.

От няколко дни Николета е неотлъчно във Враца до Божигол. 33-годишният талант се завърна да рита в местния "Ботев". Нападателят приема тежко събитията, които му се случват в последно време. Той първо бе освободен от любимия си клуб "Левски", след като новият старши треньор Петър Хубчев обяви, че няма нужда от него. След това дойде и краха на връзката му със знойната сръбкиня Биляна. Тя си позволи публичен линч към него и разкри, че българинът й е изневерявал и не е успял да пречупи нагона си към жените.

Реклама

Самата Николета се похвали в социалната мрежа инстаграм с видео и снимки от Враца. Тя показа кадри от Врачанския Балкан, придружени с голямо сърце. Лозанова признава, че застава на негова страна. Тя обяви, че в една раздяла виновна не е само едната страна, а и другата. Българката е прекратила приятелските си взаимоотношения с Биляна Дол, за да бъде солидарна напълно с Валери. Тя дори е изтрила общите снимки с доскорошната си сръбска дружка.

В същото време е ясно, че Валери и Николета, макар и разведени, са успели да запазят добрите чувства един към друг. Те се грижат заедно за Никол. Двамата проучвали доста училища за щерка си, която наесен ще бъде в първи клас. Решили са да я запишат в частно училище в прогресивна паралелка с изучаване на английски език и с втори - италиански. Още докато беше заедно с Биляна Дол, Божинов никога не е криел топлите си отношения с бившата си съпруга Николета.

"Именно това е показател, че сме интелигентни хора, които изпитват силно уважение един към друг. Приоритет ни е било не личното ни щастие, дали да сме заедно, макар и нещастни, а щастието на човека отсреща, който е по-щастлив с друга половинка", признава Валери.

В момента Николета живее с вратаря на "Левски" Ники Михайлов. Двамата сериозно мислят за дете, а бившата тв водеща вече е измислила и името. Бебчето ще бъде кръстено на мама и тате и ще се казва Ники.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама