Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7564788 www.bgdnes.bg

Икебаната след операцията на гласните струни: Пея по-добре от преди!

Изпълнителят огорчен, че не го оценявали у нас

Деян Неделчев-Икебаната се ядоса на слуховете по свой адрес, че повече няма да пее заради претърпяна тежка операция на гласните струни.

"Вече се възстанових. Няма нищо опасно, ще пея по-добре от преди. Наистина ме изненада тази операция, не я планирах. Но всичко е наред. Имам много работа, така че определено не смятам да прекратявам кариерата си", сподели Икебаната пред "България Днес". Той добавя, че подобни операции са си правили почти всички световни изпълнители. Икебаната си дава още малко да се оправи напълно и отново заминава за Япония. Певецът издаде два албума в Страната на изгряващото слънце. Икебаната е истински фурор там, има местен продуцент и много покани за гостувания.

Реклама

"В Япония много харесаха моите песни. Оценяват ги. Хората са сърдечни. За разлика от тук, където се продава само комерсиалното. В Япония имам възможност да правя качествена музика", издава певецът. В Япония той не се представя с псевдонима си Икебаната, а с истинското си име.

"Създадох този образ съзнателно, защото обществото ни е такова. Това е един бунт. Подигравам се на обстановката в страната. Самоиронизирам се. Предизвиках истински фурор. Било ми е леко обидно, че в България ме свързват и представят само с Икебаната, при положение че имам над 20-годишна кариера и съм носител на "Златен Орфей". Постепенно се примирах, че само скандалното интересува хората, и затова потърсих и друго поле за изява в чужбина", споделя изпълнителят на "Съчки събирам".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама