Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7564997 www.bgdnes.bg

Андреа си търси мъж в Кипър

След раздялата с Кубрат пуска все по-разголени снимки

Паднаха всички задръжки на попфолк певицата Андреа. След като тя официално прекрати дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, вече нищо не й пречи да си възвърне стария скандален имидж и да се разголва.

Докато беше още прохождаща в шоубизнеса, Андреа често показваше, уж неволно, я дупе, я гърда. От няколко дни, откакто обяви, че е необвързана, Андреа започна да пуска все по-разголени кадри в социалните мрежи. Блондинката не крие почти нищо на скандално фото, на което е полегнала чисто гола, насапунисана с пяна във ваната. "О, птица на душата ми, отлети сега, защото притежавам сто крепостни кули", пише русата фурия под снимката. На друга снимка тя се дупи с еротичен бански край басейн.

Реклама

"България Днес" научи, че в момента изпълнителката се е отдала на пълна почивка по крайбрежието на Кипър. Както вече писахме, тя е отменила всички свои участия този месец.

За последно Андреа шашна феновете си в нощен клуб във Видин, където изпя хитовете си. Самата звезда обяви при раздялата си с Кобрата, че е прекалено млада, за да се омъжи, но и прекалено стара, за да играе детски игри.

Андреа е решила твърдо да намери нов мъж до себе си, който да бъде сериозен, отговорен и да й сваля звезди. Във връзката си с Кубрат певицата го играеше втора цигулка. Сега тя иска взаимоотношения, в които да доминира. 32-годишната чалга звезда умишлено започва да скандализира с по-еротични снимки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама