Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7565332 www.bgdnes.bg

Пейтън Ройс оплете Перфектната десетка

Кечистката взе отпуска, за да планира церемонията през август

Кечистите Пейтън Ройс и Тай Дилинджър ще се женят. Тяхната сватба ще се състои през август. На нея ще присъстват много от големите звезди на световната федерация. Сред поканените на церемонията няма да бъде големият шеф Винс Макмеън. Собственикът на компанията е бесен на младоженеца. Перфектната десетка, както беше известен Дилинджър, напусна световната федерация със скандал. Той отказа да се бие и предпочете да отиде в конкурентната организация AEW. Там се подвизава под името Шон Спиърс.
26-годишната австралийка взе кратка отпуска и не се е качвала на ринга от няколко седмици. Тя е отборна шампионка при жените заедно с Били Кей. Двете хубавици са известни като Иконите. Те обожават да се лигавят пред феновете, които дълго време ги смятаха за лесбийки.
Новината за сватбата на Пейтън шокира нейните обожатели. Брюнетката е сред най-сексапилните кечистки. Един от нейните коронни номера е да застане до въжетата и да завърти сексапилното си дупе.
Ройс и Дилинджър са заедно от няколко години. Те се залюбват на кеч ринга. На същото място тръгна и романсът между българския кечист Александър Русев и неговата съпруга Лана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама