Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7565784 www.bgdnes.bg

СТАНИ МОМИЧЕ НА "ПЛЕЙБОЙ"

Страхотно!

Ако сте секси маце, което не се срамува да показва тялото си без досадни дрехи, сега е големият ви шанс! Вестник "България Днес" дава възможност на всички свои разкрепостени читателки да станат момиче на "Плейбой", или с други думи, да грейнат от страниците на библията за мъже. Така за нула време ще се прочуете, мъжете ще ви се лепят, а ще изкарате и пари.

Това, която трябва да направите, е да изпратите свои снимки и кратка биография на електронна поща: [email protected]. Не забравяйте да напишете и телефон за обратна връзка и трите си имена. Успех на всички!

Реклама

Габриела Христова е на 28 години. До 8-и клас учи в България, след което се премества в Инсбрук, където завършва средното си образование. Мечтае да бъде художник, после дизайнер на обувки. А сега пред нея е мечтата да учи изкуство в Париж. След 10 години се вижда като артист, който обикаля целия свят, пие вино, запознава се с нови култури и пише еротични романи.

Идол за Габи става Памела Андерсън, след като я вижда на корицата на "Плейбой". Иска да прилича на Моника Белучи, която определя като „Жената с главно Ж“ Докато е по-малка, публичният секс й е фетиш, но най-необичайното място, на което го е правила, е в психиатрия във Виена.

Всички плеймейтки може видите и да гласувате за вашата фаворитка на playboy.sportal.bg

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама