Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7565842 www.bgdnes.bg

Богдана Карадочева на 70. Душата и акълът ми са на 18

Не взимам стотинка пенсия, но Господ пази своите птиченца

"Душата и акълът ми са на 18 години. Важно е човек да вижда хубавото и позитивното в живота. Да има слънце, усмивки, деца, смях."

Това сподели пред "България Днес" от плажа голямата Богдана Карадочева. Днес естрадната легенда навършва 70 години и посреща празника в компанията на най-близките си. Изпълнителката на "Остаряваме бавно" е завела любими хора на Българското Черноморие, но пази в тайна кой е курортът.

Реклама

"Трябва да подкрепяме родното море. Стига с тези гръцки курорти! Морето ме успокоява и опиянява, толкова е хубаво. Не искам подаръци, няма да празнувам бурно. Колко години вече го правя", разказа още любимата на поколения певица.

Карадочева не получава и стотинка пенсия от държавата, дори и социална. За проблема тя разкри пред "България Днес" още през декември 2018 г. Тогава певицата сподели, че същата участ е застигнала и Васил Найденов, Емил Димитров и Боян Иванов.

"Какво да се прави. Съдба. Но Господ се грижи за своите птиченца. Моя приятелка казва, че всеки ден благодари на Бог, че е успяла да види толкова много неща, които други не са успели. И е вярно. За тази цел трябва да се промени възгледът към живота и хората", категорична е Богдана.

Желаем й да е жива и здрава!

Снимка:

- Богдана посрещна на морето рождения си ден

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама