Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7567467 www.bgdnes.bg

Теодора Томанова с картичката до кралското семейство: Чакам покана за чай от Хари и Меган

Българката подарява албум на принц Арчи за 1 годинка 

"Принц Хари и Меган ми отговориха лично на картичката, която им изпратих. Вече чакам и покана за чай от кралското семейство!"

Това сподели пред "България Днес" Теодора Томанова месец след като изпрати празнична картичка по случай раждането на малкия престолонаследник в Бъкингамския дворец. Българката ще изненада принц Арчи за първия му рожден ден с голям албум, събиращ най-съкровените моменти. Преди дни нашенката получи и официален отговор от кралския двор, които възторжено благодарят на Теодора за вниманието. Към благодарственото писмо е прикрепена и снимка на първата публична изява на новороденото бебе.

Реклама

"Наистина бях изненадана от отговора, не го очаквах. Знам, че не е писано лично от принц Хари и Меган, но жестът е наистина значим за нас простолюдието", казва българката, която от 7 г. живее в Обединеното кралство.

Изработката на картичката изисква известно време, тъй като съдържа повече елементи, но нашенката успява да се справи за близо час. "Преди това направих три варианта, но не изглеждаха много кралски. Последната беше най-добре направената и нея изпратих", спомня си Томанова.

Теодора сподели, че идеята да изпрати ръчно направена картичка до британското семейство идва, след като майка й я подканя няколко пъти.

"И при раждането на принц Луи, Джордж и принцеса Шарлот майка ми ме питаше дали не съм изпратила картички. Не бях, защото не бях уверена в себе си. Но сега реших да го направя, всички мои близки и приятели, както и клиенти се възхищават на тях, затова събрах кураж и казах защо не. Днес съжалявам, че не съм пратила и на децата на принц Уилям", разказва Теодора.

Въпреки това казва, че ще се реваншира и ще прати голям фотоалбум и на принцеса Шарлот.

От 5 години Теодора се занимава по-сериозно с изработването на картички, като клиентите й са основно българи. Прехраната си в Лондон изкарва с чистене на домове.

Реклама
Реклама
Реклама