Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7567475 www.bgdnes.bg

Новите плеймейтки

Ивана Клепова е на 20 г., от Благоевград.

Винаги е искала да участва в конкурс "Плеймейт", а близките й я подкрепят напълно. Харесва мъже, които знаят как как да се държат с една жена. И макар да няма определен типаж, добрата физика и мускулатура са за предпочитане. Ивана е на мнение, че еднополовите бракове в България трябва да се узаконят, така както е на много други места по света.

Подкрепя разкрасителните процедури и хирургичните намеси, но не и прекаляване с количеството. Споделя, че има няколко разкрасителни, нехирургични намеси, но възнамерява да си сложи силикон в бюста.

Реклама

Всички плеймейтки може видите и да гласувате за вашата фаворитка на playboy. sportal.bg

Страхотно!

Ако сте секси маце, което не се срамува да показва тялото си без досадни дрехи, сега е големият ви шанс! Вестник "България Днес" дава възможност на всички свои разкрепостени читателки да станат момиче на "Плейбой", или с други думи, да грейнат от страниците на библията за мъже. Така за нула време ще се прочуете, мъжете ще ви се лепят, а ще изкарате и пари.

Това, която трябва да направите, е да изпратите свои снимки и кратка биография на електронна поща: [email protected]. Не забравяйте да напишете и телефон за обратна връзка и трите си имена. Успех на всички!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама