Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7567488 www.bgdnes.bg

Бившият на Софи Маринова Гринго: Не съм удрял Софка!

Много често се караха, казват техни съседи в Етрополе

"Не съм удрял Софка! Ние много се обичахме! Случвало се е да се караме, но никога не съм й посягал!" - това твърдял пред свои близки бившият съпруг на певицата Тодор Давидов-Гринго.

Както стана известно в началото на тази седмица, чалгарката и здравенякът се разведоха само три месеца след като се венчаха. В различни медии се появи информация, че Софка е напуснала мъжа си, защото той я е биел и дори й е счупил ръката. Певицата беше заснета с гипсирана ръка.

Реклама

Самият Гринго бил категоричен пред свои авери, че никога не е посягал на певицата.

"Сватбата ни беше направена с любов, но никой не е застрахован какво ще стане с него. Искам да пожелая много успех на Софка. Нека е жива и здрава и както казва Кобрата - продължаваме напред и всичко хубаво" - обяви Гринго пред Нова телевизия.

Че двамата съпрузи са имали проблеми по време на брака си, потвърждават и техни съседи от Етрополе. Поредица от скандали бележат края на дългата им връзка. Софка и Гринго често се карат, категорични са комшии на изпълнителката.

Екип на вестника потърси ромската перла в родната й къща. Блокът, в който Софи и родителите й живеят, е чисто новосаниран. За да няма допир със съседите, Маринова изгражда вход към апартамента от терасата. Тя поставя стълби, по които да влезе в имота си.

"Няма как да сбъркате блока на Софи - категорични са жителите на Етрополе. - Само тя има такава тераса тук".

Комшии на Маринова разкриват, че тя рядко се прибира в родната си къща. Баща й Марин стопанисва имота. С жена му Мария отглеждат цветя на терасата и на двора пред блока.

Софи е на почит в целия град. От околните блокове от далеч се чува ехот на нейните вечни хитове.

"Много се караха с Гринго - признават живеещите в блока на Софи. - Тяхна си работа е защо са се разделили. Но имаха проблеми от дълго време".

Реклама
Реклама
Реклама