Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7567536 www.bgdnes.bg

Николета намери работа на сестра си

Велина работи като маникюристка в тузарски салон

Плеймейтката Николета Лозанова уреди сестра си на нова работа. Отскоро Велина, която е визуално копие на Ни Ло, работи като маникюристка в салона на най-верния й приятел и фризьор - Венелин Кондаков.

Плеймейтката издейства кака й да напусне родния Пловдив, да се пренесе в столицата по-близо до нея. Без проблем Николета накарала приятеля си фризьор да я вземе при него. Така Велина хем се смеси с обкръжението на сестра си, хем изкарва пари, а и двете с Ни Ло са неразделни. Фризьорът Венелин от години е нещо като личен асистент на Лозанова. Той се грижи за външния й вид на повикване, пътува с нея в чужбина.

Реклама

"Това е единственият мъж, който ми е бил верен и е бил до мен в най-трудните моменти", хвали го самата Лозанова. Затова Кондаков изобщо не се замислил и веднага направил услуга на любимата си клиентка, назначавайки сестра й.

Николета почти винаги взима кака си Велина за придружител по време на своите екзотични пътешествия. Освен компания тя й помага и за грижите за Никол. Николета има грижа да осигурява финансовата стабилност и на двете.

Любимата на Ники Михайлов скоро се похвали, че в момента изкарва добри пари с модната си линия на бельо, както и с рекламите в Инстаграм. Лозанова изобщо не разчита на издръжката на вратаря и често сама си устройва пътувания със сестра си. Велина се радва и на маркови тоалети, осигурени от плеймейтката. Приятелките на плеймейтката се шегуват, че следваща стъпка е Николета да намери и гадже футболист за сестра си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама