Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7567579 www.bgdnes.bg

Хората на Слави в паника

Дългия държи екипа в неведение

Никой не им казва какво ще правят от 31 юли

Екипът на Слави Трифонов няма никаква яснота дали само след една седмица ще имат работа и заплати. След последното предаване на 31 юли "Шоуто на Слави" приключва завинаги, а каква ще е съдбата на актьорите и "Ку-ку бенд", не се знае. Те със сигурност ще получат възнаграждение и за август, тъй като месецът е включен към договора с телевизията. След това мистерията е пълна. Слави е казал на екипа, че има нещо намислено, но няма да го издаде предварително, за да не изтече информация. Ясно е обаче, че ще се раздели с голяма част от хората си. Осветители, оператори и голяма част от техническия екип вече се оглеждат за нови предложения. Актьорът Мариан Бачев също няма да продължи да работи със Слави и вече е подготвил курсове за деца актьори, които ще води през есента.

Смутеният екип на Дългия всяка вечер намира удобен момент да спомене, че остават без работа. Актьорите и музикантите не знаят дали ще разчитат на Слави за нов проект, или трябва да се оправят, изкарвайки хонорари с участия по дискотеки. Някои от тях вече са взели нещата в свои ръце. Борис Солтарийски например ударно записва нови песни. Той се надява заради хитовете си да има ангажименти поне месеци напред. Годжи и Краси Радков също не отказват никакви предложения с надеждата да натрупат спестявания. Според хора от шоуто Слави е намекнал, че ще създаде импресарска агенция, чрез която да се менажират участията на известните лица.

"Това, което той със сигурност е казал, е, че няма да развали "Ку-ку бенд" и групата ще издава нови песни. Нищо повече обаче. А за другите 120 човека от екипа съвсем нищо не се знае", чудят се за бъдещето в екипа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама