Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7569368 www.bgdnes.bg

Мис Силикон ще учи деца за Исус-

     Жената на Тихомир Георгиев-Боксьора стана теоложка

Илона Георгиева посвети дипломата на покойната съпруга на мъжа си, който лежи в затвора за убийство

Силиконка стана официално теоложка!

Илона Георгиева, която участва в еротичния конкурс "Мис Силикон" през 2017 г. и стана трета подгласничка, се дипломира в Богословския факултет на Софийския университет.

Реклама

"Преди време обещах на съпруга си, че ако се дипломирам тази година, ще го посветя на Виолета (покойната му съпруга и любовта на живота му) удържах си на обещанието! Надявам се с това да съм го направила щастлив и поне малко да облекча тази негова болка. Надявам се тя, ако ни вижда отнякъде, да се усмихне и да е спокойна, аз няма да го оставя. Искам да я помоля да идва по-често в неговите сънища, защото му липсва ужасно, аз или която и да е друга жена е безсилна пред това!", сподели щастливата и горда Илона.

Съпругът й е небезизвестният кримигерой Тихомир Георгиев-Боксьора, който изтърпява присъда за убийство в Софийския централен затвор. За него тя се омъжила на скромна церемония зад решетките преди няколко месеца, съобщи по-рано самата силиконка пред "България Днес". Още тогава тя сподели, че след завършването на теология много иска да преподава вероучение на малките деца в училище и ще се бори за вкарването на предмета в учебните планове.

"Не мога да се оплача от 2019 година. Омъжих се, дипломирах се и съм щастлива, че отново, както и в миналото, "натрих" носовете на завистниците, според които нямаше да постигна нито брак, нито диплома", не крие вълнението си Илона Георгиева.

За своите недоброжелатели предизвикалата скандал в богословските среди заради участието си в еротичната надпревара моделка има отделно послание.

"Облечете се цветно, усмихнете се и бъдете различни, естествени, себе си! Стига с тия "гипсирани" коси и смърдящи прежди, стига с тия носове тип "Майкъл Джексън", стига с тия вежди стил "К*неф войвода" , стига с тия джуки тип "мекица" - просто бъдете себе си", зове силиконката.

Снимка: 

Реклама
Реклама
Реклама