Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7569925 www.bgdnes.bg

Венета не заспива,няма турски любовник

Ето я истината за каймака при пълнолуние

Култовата водеща Райкова чете по цяла нощ, ядосва  се в Анталия 

"Богат и красив турчин глези Венета Райкова!", ама друг път - водещата разби слуховете на пух и прах. Пак сама се оправя.

"За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си... Да, хотелът е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хиляди лева, но почивката, както и всичко друго си плащам сама... Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6-и път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си с богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали!", изригна блондинката от плажовете в южната ни съседка.

Реклама

Венета по цяла нощ се пули, но не от яд по писаниците. Проблемът й е космически.

"Някой знае ли свърши ли пълнолунието, че ако втора нощ не спя, ще си прочета всички книги, дето съм си донесла! Или безсънието има нещо общо с ретроградния Меркурий?", оплаква се Райкова.

За пореден път Венета показва, че си е самодостатъчна: "Откакто съм се развела, за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха сега в Анталия съм се била скрила с богат турчин?".

И за какво й е изобщо половинка, я вижте колко добре си прекарва Венета в хотелския басейн, голям като езерото в "Дружба". Пие ледени питиета, фръцка се по бански, кеф ти на слънце, кеф ти на сянка!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама