Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7570824 www.bgdnes.bg

Шеф Манчев с бебе и нова жена

Ето я тайнствената любима на топготвача!

С приятелката си Цветомила са заедно от година

Топготвачът Иван Манчев официално сподели за промените в личния си живот. Той стана баща за трети път на момче с името Александър. Това сподели самият шеф в социалните мрежи. Майката е неговата нова приятелка Цветомила. От близо година той е разделен с официалната си съпруга Марина, от която има две деца, но досега категорично не коментира личния си живот. С новата си приятелка се запознава покрай работата си. Тя заема ключов пост в голяма търговска верига. Повече подробности кога и как се е развила връзката им досега, той не е споделял нищо. Дори пази в пълна тайна новата си любов. Според негови близки внезапно развивалата се любов между двамата е причината за развода на шеф Манчев и Марина.

Преди време готвачът сам си призна, че е имал извънбрачна връзка, докато е бил женен за Марина.

"Голяма глупост направих тогава. Хлътнах, без дори да разбера как се случи. Рядко може да ме впечатли жена, но когато в нея визията, характерът и умът се припокриват, тогава става опасно. Да, поддадох се, изживях красиви мигове, но дойде моментът, в който трябваше да избирам между нея и семейството. И знам с цялото си същество, че направих правилния избор", довери тогава кулинарят. Изглежда този път увлечението е било наистина сериозно и Манчев поема по нов път.

С Марина са заедно близо 18 години. Запознават се в тогавашния Японски хотел, където той е главен готвач, а тя работи в администрацията. Любовта им пламва и след година се женят. Той винаги е казвал, че толкова дълъг брак се поддържа с много компромиси и от двете страни. Марина все още е управителка на заведенията на Манчев и впечатлява с перфектен външен вид.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама