Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7570857 www.bgdnes.bg

Моника В. теши Андреа в Милано

По женски в Милано 

Двете отсядат в хотел за 2 бона на вечер 

Сексапилната моделка Моника Валериева теши Андреа след раздялата й с боксьора Кубрат Пулев.

Изненадващо е, че Андреа не попива сълзи в прегръдките на нов любовник, а в компанията на Валериева, шушукат злите езици. Двете са дългогодишни приятелки, но от доста време не демонстрираха отношенията си.

Вероятно животът на свободна жена се харесва на Андреа, която не спира да се забавлява в италианската модна столица.

Реклама

В неделя Моника отиде да посрещне Андреа на летището, след като певицата прекара последните седмици в Гърция, където намери пристан и спокойствие, след като обяви раздялата си с боксьора. Певицата не остана дори денонощие у нас, а веднага отпраши с моделката към Италия.

Двете не спират да споделят клипове от моменти в Милано. За да направят престоя си съвършен, дамите отсядат в един от най-луксозните хотели в града "Булгари". След справка в сайтовете за предварителна резервация става ясно, че една нощ под покрива на "Булгари хотел" започва от 2400 лв. Само закуската е около 78 лв.

Като истинска приятелка, Моника не спира да окуражава изпълнителката с мъдрости. Тя сподели снимка, на която е хванала за ръка приятелката си. "Този свят може да те нарани... нищо не се разбива като сърцето", пише плеймейтката. Приятелките споделят и разходките си из забележителностите на града, не пропускат да снимат и обедите си в скъпи ресторанти.

Това е първата изява на Андреа, след като преди 2 седмици обяви, че слага край на 12-годишната й връзка с Кубрат.

"Твърде млада съм за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на живота като необвързана", написа Андреа и така потвърди мълвата, че е разделна с Кубрат, както от дълго време се говори из светските среди.

Официален коментар от боксьора няма, но преди дни той сподели своя полугола снимка от почивка в Испания. Не се знае кой е авторът на фотоса, но вече се говори, че Пулев бързо е намерил заместителка на Андреа.

Реклама
Реклама
Реклама