Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7570906 www.bgdnes.bg

Башар и Райна вече не се крият

Важното е него да го има, обясни се в любов моделката

Манекенката Райна Караянева призна за връзката си с актьора Башар Рахал със снимка. Тя публикува техен общ кадър по залез слънце.

"За мен дали ще сме на нашето море, забити в хижа в планината или на Малдивите, все тая, важното е него да го има и той да иска да е там. Всичко друго е его и безцелно съревнование", написа любовно обяснение Райна под снимката, на която двамата са прегърнати. Наскоро тя призна в интервю за списание, че с Башар не крият отношенията си, но и не иска да парадира с тях. За връзката между двамата се говори от няколко месеца насам, като досега нито един от двамата не беше потвърждавал открито чувствата си.

Реклама

Любовната им история получи гласност в предаването "Черешката на тортата". Тогава Райна се появи в кухнята на Башар и стана ясно, че живеят на семейни начала. Зрителите веднага разпознаха дома на актьора, тъй като той няколко пъти го е показвал в предавания. Малко след това бившият съпруг на Райна, моделът Генадий Ников, призна пред "България Днес", че именно Башар е причината за раздялата им. Моделката и актьорът се запознават в предаване "Лотария България", където той бе водещ, а тя негова асистентка.

Башар доскоро твърдеше, че все още е обвързан с жена си Калина, която живее в САЩ. По всичко личи, че двамата са прекратили отношенията, но Рахал не обича да говори за личния си живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама