Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7571910 www.bgdnes.bg

Гризман не ще Неймар

Новото попълнение на "Барселона" Антоан Гризман сякаш не иска да става съотборник с бразилеца Неймар. Френският национал говори с половин уста за евентуалното привличане на звездата на "Пари Сен Жермен".

Шампионът на Испания е готов да плати 100 милиона евро, за да си върне 27-годишния Неймар. Освен това като част от сделката в посока към Париж ще заминат и двама играчи на каталунците.

Реклама

"Преди да говорим за евентуалното пристигане на Неймар в Барселона, трябва да се отбележи, че трансферът трябва да бъде факт, защото това е много трудна ситуация. Разбира се, той е добър футболист, въпреки че има няколко контузии, но успява да играе на невероятно ниво. Трябва да запомните, че в състава на "Барселона" има и Дембеле, Коутиньо, Малкъм, които са важни за клуба", отчете Гризман. През сезона 2018/19 г. Неймар записа 28 мача за ПСЖ, вкара 23 гола и даде 13 асистенции.

Гризман сподели още че не е разговарял с капитана на тима Лионел Меси за трансфера си от "Атлетико" (М) това лято.

"Меси още не ме е поздравил, но това направи Суарес. Той ми пожела успех. Групата ме посрещна добре, щастлив съм, че ще деля съблекалнята с тях. Надявам се да мога да помогна по най-добрия начин", добави Антоан Гризман.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама