Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7573445 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Михаела Тодорова: Искам да отглеждам пшеница!

Ще подкарам комбайн, ако се налага

Коя е тя?

Михаела Тодорова е една от тазгодишните плеймейтки. 21-годишното русо изкушение е родом от Казанлък. Мечтае да стане актриса. В момента се занимава с моделство. Михаела дълго време се колебае дали да се бори за короната. Най-накрая се навива и сега можем да видим пълния й сексапил. Тодорова даде първото си интервю пред "България Днес", след като вече официално е плеймейтка.

- Михаела, как се зароди у нас вас идеята да участвате в "Мис Плеймейт"?

- Още предната година имах желание да участвам. Малко преди кастингите се отказах. Все пак се снимах за "Плейбой" и започнах работа за тях. Вече съм част от семейството им повече от година и половина. Сега се навих.

Реклама

- След като видяхте конкуренцията, какъв е шансът ви да сложите короната?

- На 1000% процента ще спечеля! Не се и съмнявам. Имам всичко - гърди, тяло, сексапил, излъчване. Просто съм перфектна! Другите момичета имат само по един компонент. Аз съм истинска плейбойка! Мога да говоря пред камера. Не се притеснявам. За мен нямам конкуренция. Номер 1 съм! Ще спечеля, сигурна съм! Просто съм по-добра от останалите момичета.

- Имате ли корекции по тялото?

- Да, не крия, че имам силикон в гърдите. По 350 кубика във всяка. Това е в рамките на нормалното. Хората не могат да забележат, че имам силикон.

- Имате ли амбиции се тунинговате още?

- Харесвам се достатъчно. Нямам желание да си правя десетки операции. На мода сега е естественото, а не изкуственото.

- Имате ли си приятел?

- От около година съм сама. Интерес към мен винаги има. Не мисля, че след като съм плеймейтка, той ще се увеличи. Достатъчно мъже се опитват да са с мен, но не им се получава. Имам високи критерии.

- С какво се занимавате освен моделството?

- Татко има много ниви. Искам да се занимавам със земеделие. Скоро започвам да отглеждам пшеница и други зърнени култури. В момента се уча. Ще започна да ходя да следя реколтата. Обикаляла съм по нивите като малка. Не ми е чуждо това. А и няма аз да я събирам. Ако се наложи, ще подкарам комбайна.

Реклама

- Какви са хобитата ви?

- Обичам да пътувам. Това ми е най-любимото нещо. Само за пътувания не ми стига времето. В различните страни научвам нови неща. Всяка държава има различен манталитет. Опитвам се да прихвана по нещо от всякъде. Обичам и да се разхождам с кучето ми. Имам померан, който се казва Дейзи. Чувствам кучето като детенце.

- Кои са най-екзотичните дестинации, които сте посетили?

- Наскоро бях в Санторини, Бали, Дубай и Доминиканската република. Местните в Бали са изключително бедни. Отглеждат храна и животни. Прехранват се с каквото изкарат.

- Как минава един ден на Михаела Тодорова?

- За мен едно е най-важните неща е да се поддържам. Може да звучи нелепо, но голяма част от деня ми преминава в салона за красота.

- Вярвате ли в любовта от пръв поглед?

- Не. Няма как да се влюбя само като видя човека. Може някой да ме привлече от самото начало, но дотам.

- Гласувате ли?

- Не ми остава време. Или съм на почивка, или съм заета с нещо.

- Има ли някой известен, по когото да си падате.

- Е, падам си, разбира се. Но няма да ви кажа по кого. Не ми допадат Божинов и Григор Димитров, които са сочени за секссимволи.

- С какво ще ви помогне в живота титлата Мис Плеймейт?

- Интересът към мен ще се повиши. Ще успея да се развия още повече като моделка. Ще ме канят да снимам повече реклами. Може и за някои други неща да ме поканят...

- От Казанлък сте, известен като града на розите. Като малка брали ли сте рози?

- Не. Но където и да отида по света, се хваля, че съм от Казанлък.

- Имате много прилики с певицата Андреа. Други казвали ли са ви го?

- Не мисля (смее се). Казвали са ми, че приличам на Теди Александрова, но за Андреа за пръв път чувам. Не искам да подражавам на никого. Нито на плеймейтки, нито на певици. Аз съм Михаела и друга няма като мен.

Реклама
Реклама
Реклама