Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7574262 www.bgdnes.bg

Собственикът на "Локо" (Пд) Христо Крушарски: Трябват ни гладиатори!

Кристиан ИВАНОВ

Те трябва да бъдат 11 гладиатори на терена!

Това иска от футболистите на "Локомотив" (Пловдив) собственикът на клуба Христо Крушарски в надъхващо изказване пред "България Днес".

"Черно-белите" излизат срещу "Спартак" (Търнава) в първи мач от втори кръг на Лига Европа тази вечер от 20,30 ч. на стадион "Лаута".

Реклама

"Отборът ни е напълно готов за мача - категоричен е Крушарски. - За всеки един играч е въпрос на чест да даде всичко от себе си в тези двубои. В подобни битки си проличава кой колко струва. Очаквам празник в Пловдив, но се надявам най-големите тържества да бъдат след реванша."

"Спартак" (Търнава) също ще се радва на подкрепа в Пловдив. Солидна агитка ще подкрепя отбора срещу "Локо" на "Лаута". Гостите ще бъдат окуражавани от около 300 словаци. По-голямата част от тях пристигат директно от Търнава. Около 50-ина запалянковци пътуват до Пловдив от родното Черноморие.

Най-опитният играч на "Локо" признава, че феновете на отбора ще имат огромна роля в мача срещу словаците.

"Не е толкова важно да мислим за съперника, колкото за това, което ние можем да покажем.

Задължително е да не допускаме гол. Попадение на чужд терен е много важно в тези мачове. Подготвени сме добре. На "Лаута" е друга емоцията, енергията е много силна. Публиката е голям плюс за нас и се надявам, че ще го използваме."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама