Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7598932 www.bgdnes.bg

Близък приятел обрал Моника Валериева

Отхвърлят версията бивша прислужница да е нахлула в дома й

Близък приятел най-вероятно е обрал моделката Моника Валериева! Това е сред основните версии, по които работи полицията, след мащабния обир в дома на дупничанката.

Преди два дни от жилището на моделката в столичния квартал Студенстки град бяха задигнати огромна сума пари, която според последна информация се равнява на 92 000 евро, както и бижута и накити на стойност 200 000 лв. Веднага след като се разкриха мащабите на обира, се появи информация, че Държавната агенция за приходите ще проверява Моника откъде притежава несметното богатство. За "България Днес" от НАП отрекоха да съществува насрочена проверка.

Реклама

Сред версиите на разследващите са, че уволнена прислужница на Моника е виновна за наглото посегателство над имуществото й, но този слух веднага бе опроверган от единствения официален коментар от страна на Валериева.

"Няма уволнени служители (прислужница), работи се по версия за близък до Моника. Откраднати са 92 000 евро и бижута на стойност 200 000 лв. Да, Моника беше закарана в болница по спешност и няма да има достъп до социалните мрежи известно време заради стреса", написа нейната приятелка Вълкана Тонева, която поддържа профилите на моделката в мрежата.

Именно заради огромния интерес към мащабния обир и голямата маса фенове е препоръчано на моделката да се откъсне за кратко от социалните мрежи, тъй като това може да повлияе лошо на крехкото й здраве. От няколко години тежки паникатаки мъчат Моника, която след като разбрала за липсата на толкова пари, припада и спешно е хоспитализирана. Въпреки това лекарите са категорични, че състоянието й е стабилизирано и тя трябва да почива.

Любопитен факт е, че наглото посегателство се случва в същия ден, на който преди 5 години моделката претърпява тежка катастрофа. За късмета, че е оцеляла в зловещото меле, тя разкрива, че всяка година на тази дата прави курбан за здраве.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама