Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7598954 www.bgdnes.bg

Глория награби новия

Примата се отдаде на страстни ласки в морето

   

За първи път Глория качи снимка как се целува със своя любим, видя "България Днес".

От няколко месеца примата на фолка открито е на крилете на любовта. През годините тя неколкократно е споделяла, че мъжът до нея трябва да е истински човек, да не е страхливец, и затова дълго време ревностно пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. През последните няколко месеца обаче това не е така и Глория не спира да показва мъжа до себе си, бизнесмена Йордан Джермански. Нетипично за премерената Глория е да разкрива по-интимни моменти от любовния й живот, но ето че преди ден го направи. Изпълнителката сподели снимка, направена отдалеч, но на която ясно си личи как се целува със любимия си, докато двамата са потопени в морето. Според мнозина това е поредното доказателство, че певицата най-накрая е намерила достоен за сърцето й мъж.

От близо година двамата имат близки отношения, но чак след като се уверила в истинските му чувства, певицата решила да го разкрие пред общността.

Реклама

Че Йордан е приет радушно от най-близките на Глория, сочи и фактът, че дъщеря й Симона твърдо подкрепя любовната връзка на майка си. Още преди месеци на първата им обща снимка 21-годишната певица сподели сърца под снимката им.

За това, че сърцето на Глория е в плен на любовта, доказва и това, че тя не спира да показва моментите от почивката си из Гърция със своя приятел. Последната й снимка в мрежата демонстрира истински влюбената Глория, която рядко се вижда от обществото. "Мястото на жената е в прегръдките на истински мъж, не на страхливци", гласи мъдрото слово под кадрите, на които двамата са прегърнати и се гледат влюбено.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама