Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7600860 www.bgdnes.bg

Годеж на ринга

Памела Треан получи предложение за брак след шокираща загуба от Лъвицата

Сценарий като за филм се разрази на боксовия ринг във Велико Търново. Звездата Памела Треан получи предложение за брак непосредствено след мача срещу Иванка Иванова-Лъвицата.

10-рундовата битка за титлата на България в категория петел (до 53,5 кг) не приключи добре за софиянката, която живее в Швейцария. Тя отстъпи с 1:2 съдийски гласа след най-драматичната среща от галавечерта "Боксов сблъсък". Секунди след обявяване на решението треньорът и приятел на Треан - Самир Хотич, падна на колене. Той предложи брак, а публиката в Двореца на културата и спорта се включи в ролята на сватбари. Целувката между влюбените означаваше положителен отговор и прекрасен край на вечерта.

Реклама

Самият мач не премина много добре за Треан, която записа своята първа загуба при професионалистите след 9 победи (5 с нокаут). Екшън имаше и между треньорските щабове. По средата на мача секундантите на двете боксьорки Самир Хотич и Захари Мутафчиев едва не се сбиха.

"Памела каза, че не е загубила и дори според нея е спечелила всеки рунд. Сметките между двете не са уредени. Памела има пълното право да поиска мач реванш, за да отмъсти за изненадващата загуба, която беше първа в нейната кариера след 9 победи (5 с нокаут)", коментира промоутърът Васко Алексеев.

Иванка Иванова е готова да даде реванш. Тя дори покани Памела Треан да се бие на нейна територия в Гълъбово.

В друг интересен мач Здравко Попов се наложи по точки в шест рунда над Панагиотис Мацагкос (Гър).

Ново дерби: Октопода срещу Саруханян

Ново боксово дерби в България се задава с пълна сила. Двама от най-класните бойци Спас Генов-Октопода и Григор Саруханян-Гришата се захапаха и скоро може да се срещнат на ринга. Професионалистите се намират в отлична форма. Генов има 11 победи (8 с нокаут) от 11 мача. Балансът на Саруханян е 9 победи (3 с нокаут) и 5 загуби. Той нокаутира Валентин Стойчев - Мастиката още в първия рунд на шоуто "Боксов сблъсък".

"Много обичам арменски десерти, дано се съгласи да бъде изяден", обяви във фейсбук Генов.

Саруханян не остана длъжен.

"Готов съм да се бия с него, но първо ще имам мач за титла до края на годината. Когато я спечеля, ще му откъсна главата, защото много лае", отговори Гришата.

Реклама
Реклама
Реклама