Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7603907 www.bgdnes.bg

Футболен турнир събира пари за болни дечица

Група добри хора организират втори футболен турнир в подкрепа на болни дечица. Целта на благорадната инициатива тази година е да се помогне на 3-годишният Християн 14-годишният Теди, които страдат от тежки туморни заболявания, но не се предават в битката за пълноценен и щастлив живот. За каузата ще бъде организиран и демонстративен женски футболен мач. Събитието ще се проведе на 31 август и 1 септември на спортен комплекс Olema Sport на бул. "Андрей Ляпчев" в  столичния квартал "Младост 2". Крайният срок за записване на отбори е 23 август или до запълване на максималния брой от 24 участника.  Организаторите от "Заедно можем" обещават много изненади за всички участници и зрители, включително и благотворителен базар и томболи за различни футболни и спортни артикули. Но най-голямата награда за всички ще бъдат детските усмивки на Ици и Теди, които нямат никакво намерение да се предават в битката с коварните  заболявания. Ето и информация как можете да помогнете на Христиан и Теодор, ако нямате възможност да присъствате на турнира:

Христиан Тодоров Христов

Ици е на 3 годинки от Тополовград, диагностициран е със злокачествен тумор в мозъка. Нужни са над 100 000 евро за радиотерапия/протон терапия в Германия.

Дарителска банкова сметка:

IBAN: BG85STSA93000026120466

BIC: STSABGSF

Титуляр: Христиан Тодоров Христов (Тополовград).

Теодор Даниелов Велинов

Теди е на 14 години от Кюстендил, диагнозата му е остеосарком - тумор на бедрената кост. Нужни са му над 300 000 евро за операция и лечение в Германия.

Дарителска банкова сметка:

IBAN: BG25UBBS80021083543740

BIC: UBBS BGSF

Титуляр: Теодор Даниелов Велинов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама