Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7606176 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт респектира боксьори

Никой не смее да сваля Силвия Бахати

Мис Плеймейт 2012 Силвия Бахати разтуптя отново мъжките, а и някои женски сърца. Красавицата демонстрира перфектно тяло в центъра на ринг като момичето с табелките на голямата галавечер "Боксов сблъсък 2" във Велико Търново. По време на почивките между рундовете мацката дефилираше покрай въжетата и обираше аплодисментите на публиката.

Момичетата с табелките винаги са били апетитна хапка за бойците и техния антураж. Ала 32-годишната красавица респектира всички мераклии.

Реклама

"Не се е случвало да ме свалят - разказа за "България Днес" Силвия Бахати. - Обикновено демонстрират уважение и не са си позволявали. А и аз не давам поводи за свалки."

Апетитната Силвия има опит като момиче с табелките.

"За мен това съвсем не беше ново амплоа - обясни Бахати. - И преди съм взимала участие в подобни галавечери. Не само в България, а и в чужбина. Харесвам бойните спортове. Вълнувам се, когато съм около ринга. Имам много познати бойци. Затова обикновено имам и фаворит в битките. Във Велико Търново участниците бяха добри професионалисти. Направиха красиви мачове. Вярвам, че Кобрата ще стане световен шампион. Той е гордостта на всички българи. Харесвам като стил друг топ боксьор - Рой Джоунс."

Бахати имаше доста натоварена вечер. В продължение на няколко часа тя се качваше по време на почивките, за да покаже на феновете кой рунд следва. При това на високи токчета. Затруднението идва най-вече от качването и слизането от ринга, както и минаването между въжетата.

"Не бих казала, че има нещо трудно - обясни Силвия. - Напротив, времето мина неусетно. А към края на вечерта бяха и най-интересните битки."

Шоуто имаше и романтичен оттенък. Памела Треан загуби от Иванка Иванова-Лъвицата с 1:2 гласа в мач за титлата на България в категория петел. Въпреки това тя получи годежен пръстен на ринга от нейния приятел Самир.

"Беше толкова мило и романтично. Всички присъстващи в залата се развълнувахаУ - разказа Силвия Бахати.

Реклама

Мис Плеймейт от доста време не следи най-горещия еротичен конкурс, защото не получава покани от организаторите.

"Занимавам се с това, което винаги съм обичала, а именно танците - допълни Бахати. - През последните години съм отдадена основно на семейството и на моята дъщеричка, която скоро навършва 5 години."

Снимки: Алексеев Боксинг Промоушънс, Генчо Петков, личен архив

Реклама
Реклама
Реклама