Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7614422 www.bgdnes.bg

Всички скачат на Погба

Феновете на "Манчестър Юнайтед" с расистки обиди срещу французина

Тежки дни настанаха за звездата на "Манчестър Юнайтед" Пол Погба. Той пропусна дузпа при равенството 1:1 с "Уулвърхямтън" във Висшата лига и така си навлече гнева на фенове и специалисти. Клубната легенда Гари Невил изказа куп критики към нападателя. Френският национал взе топката от Маркъс Рашфорд, който иначе е щатен изпълнител на наказателните удари.

"Още преди да изпусне от бялата точка, се бях вбесил. Видяхме миналата седмица дузпата, която Рашфорд изпълни срещу "Челси", а преди това имаше дълга дискусия с Погба. Не харесвам тези неща. Нямаше лидер на терена", отсече Невил.

Реклама

"Помислих си: Типично за теб, ти си егоист. Как изобщо си помисляш да вземеш и да изпълниш дузпа вместо друг играч? Разбирам, когато в отбора има двама изпълнители на дузпи, но един трябва да бъде основен, а вторият да е готов да го замени. Пол Погба пропиля 4 дузпи за последните 12 месеца, но продължава да бие. Рашфорд трябваше да изпълни и сега", беснее Гари Невил.

Пол Погба беше обиждан от феновете на расистка основа заради пропусната дузпа. Привърженици на "червените дяволи" използваха социалните мрежи, за да излеят гнева си към французина. Според "Мирър" е имало поне седем поста с расистки обиди в профила на Погба в "Туитър". Повечето от тях са били изтрити още същата вечер.

"Погба каза, че наистина иска да я изпълни. Няма за какво да се притеснявате. Може да се случи на всеки. По време на кариерата си той е реализирал много дузпи. Да не вкараш една от тях е нещо нормално. Трябва да забравим за това", успокои напрежението нападателят на "Манчестър Юнайтед" Маркъс Рашфорд.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама