Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7618672 www.bgdnes.bg

Милиардерската наследница Аманда Хърст вдигна сватба като в приказките (Снимки)

Една от най-красивите богаташки наследници Аманда Хърст се омъжи този месец за норвежкия филмов режисьор Юахим Рьонинг, съобщиха таблоидите, цитирани от dariknews.bg. Сватбата е продължила един уикенд, в който тя е сменила пет дизайнерски булчински рокли - точно като в приказките.

35-годишната красавица е наследница на печатарската империя Hearst, основана от нейния дядо Уилям Рандолф Хърст, известен като краля на „жълтата преса”.

Реклама

Сватбата се състоя в известния замък на прадядо й Уилям Рандолф Хърст в Сан Симеон, Калифорния, разказва Harper's Bazaar.

Двойката започна празненствата си с репетиционна вечеря, за която Аманда носеше къса рокля на „Виктор и Ролф”, за която тя избра чантичка на Джудит Лейбър с формата на замък.

За основната церемония Аманда носеше разкошна булчинска (тип бална) рокля „Оскар де ла Рента” с голи рамене, докато Рьонинг бе в кремав смокинг.

За приема Аманда беше с рокля с наметало на Galvan, а преди да свърши нощта, тя се го смени с Джамбатиста Вали.

Гостите Парис и Ники Хилтън споделиха снимки и клипове от празничния уикенд. Сред звездните гости бяха Лорън Буш, Дейвид Лорън, Кик Кенеди, Лидия Хърст, авторката на „Сексът и градът“ Кандис Бушнел и Джим Коулман.

Вечерта младоженците отседнаха в супер луксозния хотел „Шато Мармон”, където двамата се срещнаха за пръв път преди три години.

Около Аманда Хърст се зашумя преди години, когато напусна Boston College, за да стане модел, а след това се отдаде на благотворителност. Освен това е и съосновател на Maison de Mode.

Реклама
Реклама
Реклама